Aditíva v potravinách – nevyhnutnosť alebo hrozba? © 2006, 2017, powered by Rheia

Obsah stránky sa číta, prosím čakajte…

Rozlišovacia stránka

Toto je rozlišovacia stránka vzdelávacieho materiálu Aditíva v potravinách – nevyhnutnosť alebo hrozba? (ISBN 80-8082-082-1).

Pôvodná powerpointová prezentácia obsahovala relatívne odkazy (na PDF dokumenty), ktoré boli (v tej forme) po prevzatí na lokálny počítač nepoužiteľné (používateľ ich síce mohol skopírovať a nahradiť nimi názov prezentácie v adrese lokality, z ktorej bola prevzatá, to však vyžadovalo určité technické poznatky a zázemie). Celý balíček s pôvodnou prezentáciou (vrátane PDF dokumentov) je k dispozícii na prevzatie vo formáte 7-zip tu.

V rámci rekonštrukcie webového sídla fakulty v roku 2017 však bola táto prezentácia vrátane sprievodných PDF dokumentov prepracovaná do webovej podoby, ktorá je dostupná tu.